Sari la conținut

Alex4Fun

● Administrators
 • Număr conținut

  571
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  9

Alex4Fun a câștigat ziua ultima dată pe Martie 12

Alex4Fun a avut cel mai apreciat conținut!

4 Urmăritori

Despre Alex4Fun

 • Rang
  ADMINISTRAȚIE & DEZVOLTARE | FORUM MANAGEMENT
 • Dată Naștere Aprilie 2

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array

Vizitatori Recenți Profil

516 citiri profil
 1. ALEX HAI PE TS PUTIN!

 2. Alex4Fun

  welcome to our family
 3. Alex4Fun

  Cerere Acceptata. Topic la forum management pentru categorii & accese. DNS il va activa @T H U N D E R topic inchis .
 4. Alex4Fun

  Bine ai venit la noi pe comunitate 🙂
 5. Salut, de ce s-a inchis server-ul?

   

  1. Alex4Fun

   Alex4Fun

   servarul de?

  2. Poker006

   Poker006

   probabil cel de CSGO

 6. Alex4Fun

  welcome 🙂
 7. Alex4Fun

  bine ai venit si la multi multi anii!!
 8. Alex4Fun

  welcome to our party
 9. Alex4Fun

  @Poker006 va venii cu un raspuns la aceasta postare , va rog sa nu continuatii discutiile aiurea
 10. Salut! Astăzi o să vă prezint un tutorial despre cum puteți să vă schimbați datele personale ale profilului dumneavoastră în cei mai ușori pași posibili. Dăm click pe poza dumneavoastră ( dacă nu aveți poză , o să aveți prima literă de la numele dumneavoastră de pe forum ) : https://imgur.com/w9qaBvW După ce am dat click pe poză, o să vă redirecționeze pe profilul dumneavoastră : https://imgur.com/4db3Iin După ce ați intrat pe profilul dumneavoastră, o să vă apară undeva pe dreapta „Edit Profile” și „Cover Photo” : https://imgur.com/a/KQmXohv După ce dați pe „Edit Profile” o să vă apară așa : https://imgur.com/a/GIfniZW De aici cred că vă descurcați. Tutorial realizat de Alex4FUN . Toate tutorialele la care se va lucra în echipă, membrii care au ajutat la crearea tutorialelor vor fi menționați sub tutorial.
 11. Salut! Astăzi o să vă învăț cum puteți posta o imagine pe forum ( printr-un post ). Cel mai simplu pas este să uploadați imaginea pe un site specific uploade-urilor ( imgur / tinypic ). Dacă preferați să postați imaginea de pe un site specific, tot ce trebuie să faceți este să uploadați imaginea pe site-ul respectiv și să lăsați link-ul imaginii printr-un reply. Site pentru upload recomandat de către mine: Imgur Nu se poate numii neapărat un tutorial, mai bine zis un info pentru cei care nu știu nici atât. Tutorial realizat de Alex4FUN. Toate tutorialele la care se va lucra în echipă, membrii care au ajutat la crearea tutorialelor vor fi menționați sub tutorial.
 12. Salut! Astăzi o să vă arăt cum puteți schimba font-ul text-ului, mărimea text-ului, culoarea text-ului ș.a.m.d În imaginea de mai jos, veți găsii o poză cu bbcode-urile pe care le puteți folosii pe forum. https://imgur.com/a/vVsQ6Wv Fiecare bbcode are funcția lui. Exemplu: Learn with us Ca să folosiți un bbcode, apăsați click pe cel care doriți să-l folosiți. B ( Bold ) - Learn with us I ( Italic ) - Learn with us U ( Underline text ) - Learn with us S ( Strikethrough text ) - Learn with us Link - Learn with us Și lista poate continua, nu am să vă fac exemplu la fiecare deoarece cred că v-ați prins de idee. Tutorial realizat de Alex4FUN. Toate tutorialele la care se va lucra în echipă, membrii care au ajutat la crearea tutorialelor vor fi menționați sub tutorial.
 13. Salut! De multe ori am întâmpinat să văd că mulți nu știu să își schimbe poza de profil / avatarul, iar astăzi o să vă invăț să faceți acest lucru. Tot ce aveți de făcut este să urmăriți acești pași simpli: 1. Sus, în colțul din dreapta, vă va apărea cum îmi apare mi-e în poza de mai jos. Dați click aici și veți fi redirecționați pe profilul dumneavoastră. https://imgur.com/a/Ytixv8W 2. Odată ajunși pe profilul dumneavoastră, treaba devine banală, tot ce trebuie sa faceți este să dați click pe avatar și să vă selectați imaginea pe care o doriți. - Aici veți fi redirecționați ( profilul dumneavoastră ) https://imgur.com/ulOGjcM - Aici trebuie să dați click pentru a vă schimba imaginea de profil / avatarul. https://imgur.com/aYyymX0 3. După ce ați dat click, dați choose file și vă alegeți imaginea. - Așa va apărea după ce ați dat click https://imgur.com/9rAAmU4 Nu am reușit să pun direct imaginile,dar sper să vă descurcați și așa. Tutorial realizat de Alex4FUN. Toate tutorialele la care se va lucra în echipă, membrii care au ajutat la crearea tutorialelor vor fi menționați sub tutorial.
×