Sari la conținut

cleef1

● MIX Management
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre cleef1

 • Rang
  New Member

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. cleef1

  PRO
 2. PRO, eu zic ca merita o sansa.Fiindca are experienta doar de 2 luni o sa inceapa cu un grad mic si pe parcurs o sa vedem evolutia.
 3. cleef1

  ☆ Nume: cleef ☆ Vârstă: 20 ☆ Data de nastere (obligatorie): 19.07.1998 ☆ STEAMID (numeric): STEAM_0:1:9645506 ☆ Dovada invită prietenii în grupul de steam (poza): - ☆ Identitatea unică (necesară pentru teamspeak3 gradului): mveK9RrDL2y+H6PY+TyEBMmMBYQ= ☆ Experiența: Destul de mare ☆ Ai citit regulamentul? (Da / nu) trebuie să fie descoperite cheia de la regulament: 08.501.04.94
 4. ▷ Informații personale ◁ ►Nume real: Razvan ►Varsta: 20 ►Ocupatie: Somer ►Hobby-uri: PC-ul ►Date de contact (Facebook / Steam / Instagram): https://steamcommunity.com/id/cleef1337asdfgh/ ▷ Detalii joc ◁ ►Nick (numele tau pe server): cleef - ►Experienta Counter Strike: 13 Ani ►Sensivitate: 1.1 ►Jucator (Avansat / Mediu / Incepator): Mediu (Am avut o pauza de 1 an jumatate si mi-am pierdut din dexteritate la joc) ►Clientul Counter-Strike pe care il folosesti: Clientul de pe Steam ►Gradul tau: Fondator ►Config.cfg (Daca doresti sa il adaugi): https://www41.zippyshare.com/v/HqY2g1At/file.html ►Rezolutie: 1024x768 ▷ Intrebari ◁ ►De unde ai aflat de "Evils" si de serverul nostru: De comunitate stiam in perioada in care nu am mai jucat, pe server am ajuns prin faptul ca avea nevoie de administrare(a fost o decizie de grup). ►Cum ti se pare serverul: Avand in vedere evolutia este destul de buna zic eu pentru 1 luna de cand sunt pe el. ►Ce evoluție credeți că va avea serverul în viitor: Eu personal cred ca o sa avem o evolutie destul de buna in urmatoarele luni.
 5. cleef1

  Nick deținător/i: cleef&Uzzy Nume Clan: EvilSelf Tag Clan: EvilSelf(ES) Membrii: kNw,$HaRk,dmG,3ddd,Alexcri1996,Luci,napu,DjMarian,HAZARDDD,AkyTheGraffer,Rude_boY,Vision,K3nT,WiNNNTeRPR0,HaDeZ Lider: cleef&Uzzy Alte detalii: Nu sunt alte detali.
 6. Ai primit UnBan! Spor la joc!
 7. S-a produs o erroare am dat cu amx_banmenu si am apasat fara sa vreau pe tine, trebuia sa banez pe altcineva! Poti intra pe server ai unban!
×