Sari la conținut

Livaj

● Members
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 1. Livaj

  Am jucat mult in tinerete, nu ma consider bun, pentru ca nu sunt bun. Habar n-aveam ce ii ala wg, am vazut numa ca apar numere pe ecran si se inverzeste totul, nici nu am stiut de ce. Dupa mi-am dat seama. Okey, nu-i asta problema, esti admin si pana la urma iti faci treaba bine, dar puteai sa astepti 2 minute inca, sau sa-mi spui sa nu caut folder cu poze, etc, pentru ca eu joc cs, nu am fost admin, nu sunt pro, nu nimic. Nici screenshot nu stiu cum se face, pentru ca intru de relaxare nu de performanta. In fine, nu o sa pornesc o cearta, pentru ca suntem maturi amandoi si o sa rezolvam treaba. Dupa ce alung de la lucru (asta fiind 3 4), o sa modific pozele, dupa care decizi tu, sau cine trebuie sa decida daca primesc ub sau nu.
 2. Livaj

  Aia o fost indrumare? Ca mi-ai spus ca un mapa unde este jocul? Daca tratai cu putina omenie cazul, nu se ajungea la ban, te-am rugat frumos sa astepti 2 minute pana le gasesc, tu ai ales sa fii ca la armata. Intretimp ce asteptam ban-ul le-am si gasit, am apucat sa iti zic sa stai? Nu. Deci. Cand ti-am zis frumos ca nu le gasesc ce ai inceput sa faci? Sa iti bati joc. Acolo e log-ul, se poate citii discutia. Da, asta e atitudine de admin. Pozele o sa le modific dupa ce ajung de la munca acasa, cineva trebuie sa si munceasca, ca nu traiesc din alocatie.
 3. Livaj

  Aia o fost indrumare? Ca mi-ai spus ca un mapa unde este jocul? Daca tratai cu putina omenie cazul, nu se ajungea la ban, te-am rugat frumos sa astepti 2 minute pana le gasesc, tu ai ales sa fii ca la armata. Intretimp ce asteptam ban-ul le-am si gasit, am apucat sa iti zic sa stai? Nu. Deci. Cand ti-am zis frumos ca nu le gasesc ce ai inceput sa faci? Sa iti pati joc. Acolo e log-ul, se poate citii discutia. Da, asta e atitudine de admin. Pozele o sa le modific dupa ce ajung de la munca acasa, cineva trebuie sa si munceasca, ca nu traiesc din alocatie.
 4. Livaj

  Maine am sa modific pozele. Dar oricum, 2 din ele sunt verzi, si nu se vede nimic. Pe cele 2 poze se vede ca nu am nimic.
 5. Livaj

  NU ma lasa sa fac screenshot, deci nu pot sa dau dovada un screenshot.
 6. Livaj

  Imaginile: https://imgur.com/a/JY5B8Gn https://imgur.com/a/krY3zVE https://imgur.com/a/VPnFnQB https://imgur.com/a/e1vZr16 https://imgur.com/a/jH4ngLX
 7. Livaj

  # Numele pe care ai fost banat : ~ [ Livaj ] ~ # Nume celui care ti-a dat ban: Levicom Mouz # Data și ora (cand ai primit ban): 26.02.2019 si 20:05 # IP: 82.78.20.119 # Dovada (screenshot la consola cu informatiile despre ban sau screenshot din joc): Kicked by Console: "You are banned from this server. Check your console" Kicked :"You are banned from this server. Check your console" Connecting to 93.119.24.172:27015... Connection accepted by 93.119.24.172:27015 [SVC_STUFFTEXT] Server tried to send invalid command: echo "Reason: nep.ss" [SVC_STUFFTEXT] Server tried to send invalid command: echo "Admin Name: mouz Levicom BenQ | Pa1n." [SVC_STUFFTEXT] Server tried to send invalid command: echo "https://evils.ro/forum/index.php?/forum/7234-e-csgoevilsro/" ************************************************ Ban Information Name: ~ [ Livaj ] ~ SteamID: STEAM_0:0:812561491 Unban Time: Permanent Ban Admin SteamID: STEAM_0:1:110270726 If you think you were banned unfairly, report this information to our website: ************************************************ Kicked :"You are banned from this server. # SteamID (daca se aplica): # Motiv: Neprezentare SS
×